Visió de present, camí de futur

Som gestors immobiliaris especialitzats en dues àrees de negoci diferenciades: la gestió d'actius immobiliaris i la gestió de préstecs hipotecaris amb col·lateral residencial. Aportem solucions integrals, transparents i innovadores als nostres clients.

La nostra missió és maximitzar el valor a través d'una gestió global dels actius immobiliaris i les carteres hipotecàries; un servei avalat per un equip humà amb experiència sòlida al sector, uns recursos tecnològics centrats en l'eficiència i la digitalització i amb presència a tot el territori nacional.

En gestió d’immobles, Anticipa Real Estate disposa actualment d’una cartera diversificada, un 70% de la qual es destina al règim de lloguer i un 30% a la venda.

Des de la creació de la companyia el 2014, la seva activitat com a gestora immobiliària ha crescut de forma contínua, situant-se com una de les plataformes més importants i sòlides del sector immobiliari espanyol. El seu accionista únic, Blackstone, és un dels majors fons d’inversió a nivell mundial, l’activitat del qual destaca en l’àmbit immobiliari.

Pel que fa a la gestió de préstecs hipotecaris, a Anticipa Real Estate gestionem carteres tant de préstec promotor com de particular, abastant des del primary servicing –préstecs al corrent de pagament– fins a la gestió de préstecs amb diferents graus de morositat.

 

Bones pràctiques i capacitat de creixement

Els estàndards ètics, de qualitat i de bones pràctiques regeixen la vida corporativa a Anticipa Real Estate, que exigeix aquests mateixos principis i valors als professionals de la companyia i als partners i proveïdors amb què col·labora.

Sota aquesta premissa, que guia el dia a dia de l'organització, Anticipa Real Estate vol seguir desenvolupant la seva capacitat de gestió d'actius i préstecs, i explotar la capacitat de la seva plataforma tecnològica, el know-how i l'equip altament especialitzat per seguir creixent i sent un referent dins del sector.

Flexibilitat, innovació i experiència: eixos estratègics d’Anticipa Real Estate i el seu equip humà.

Comptem amb un equip de gairebé 500 professionals amb àmplia experiència en el sector immobiliari i financer, amb un coneixement exhaustiu del mercat, formació multidisciplinària i capacitat de treball en equip, bolcat a donar solució a les necessitats del client.

Amb aquesta visió, la companyia està preparada per oferir les millors solucions als constants reptes que ens plantegen els nostres clients i el mercat.

Les nostres oficines principals estan situades a Barcelona, a les quals se sumen les delegacions situades a Madrid, València i Màlaga. Des d'aquestes quatre localitzacions es dóna servei a tot el territori.